Brunkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
500 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
125 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
7 gram Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
25 gram Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
35 gram Kardemomme, stødt
15 gram Potaske
1000 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 43472 (10350 kcal)
KJ pr. Portion 43472 (10350 kcal)
Vægt ialt 2457 gram
Vægt pr. Portion 2457 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1769 KJ (421 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 19.2 gram
Kulhydrat 58.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)