Kalkun Gryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 ds. Ananasringe konserves 340g. 1 dåse Ananasringe indeholder ca. 565 gram / 350 gram drænet vægt.

Der er 8-10 Ananasringe i en dåse.

1 Ananasring vejer ca. 40 gram
   
3 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Marinade
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Karry
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 10539 (2509 kcal)
KJ pr. Pers. 2634 (627 kcal)
Vægt ialt 1826 gram
Vægt pr. Pers. 456 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 577 KJ (137 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)