Agurksuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
8 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
15 Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 3309 (788 kcal)
KJ pr. Pers. 827 (197 kcal)
Vægt ialt 1136 gram
Vægt pr. Pers. 284 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 291 KJ (69 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 3.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)