Hakkebøf med bløde løg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2.5 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
   
Energi:
KJ total 11019 (2623 kcal)
KJ pr. Pers. 2754 (655 kcal)
Vægt ialt 1454 gram
Vægt pr. Pers. 363 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 757 KJ (180 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 14.5 gram
Kulhydrat 2.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)