Empanadas med oksekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 13 stk.
Ingredienser:
  Dej:
0.75 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 gram Gær, frisk
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fyld:
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

400 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Spidskommen, stødt
1 tsk. Koriander, stødt
2 tsk. Paprika
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
20 Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Energi:
KJ total 14633 (3484 kcal)
KJ pr. stk. 1125 (268 kcal)
Vægt ialt 1815 gram
Vægt pr. stk. 139 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 806 KJ (191 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 9.8 gram
Kulhydrat 17.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)