Chili-pasta gryde, Mexicansk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 spsk. Chili mild, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
250 gram Pastaskaller (Gnocchi)
   
1 ds. Kidneybønner, 240g 1 dåse Røde kidneybønner vejer 400 gram, 240 gram drænet vægt.

Tørrede kidneybønner vejer godt det dobbelte når de er opblødte og kogte.
   
125 gram Cheddarost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 12689 (3021 kcal)
KJ pr. Pers. 3172 (755 kcal)
Vægt ialt 1698 gram
Vægt pr. Pers. 424 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 747 KJ (177 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 9.2 gram
Kulhydrat 14.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)