Daimislagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers 6 Pers
Ingredienser:
  Marengsbund:
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
   
  Is:
3 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
0.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
120 gram Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
Energi:
KJ total 14490 (3450 kcal)
KJ pr. Pers 2415 (575 kcal)
Vægt ialt 897 gram
Vægt pr. Pers 149 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1614 KJ (384 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 24.8 gram
Kulhydrat 35.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)