Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Daim islagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
3 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
   
  Is:
3 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
0.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
120 gram Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
Energi:
KJ total 14525 (3458 kcal)
KJ pr. Pers. 1815 (432 kcal)
Vægt ialt 900 gram
Vægt pr. Pers. 112 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1613 KJ (384 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 24.7 gram
Kulhydrat 35.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)