Boller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 16 stk.
Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Appelsinjuice. konserves 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 12650 (3011 kcal)
KJ pr. stk. 790 (188 kcal)
Vægt ialt 960 gram
Vægt pr. stk. 60 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1317 KJ (313 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 47.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)