Hvid Gløgg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Glöggekstrakt:
8 dl. Æblejuice
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
1 Lime, skal heraf
8 Stjerneanis, hele
   
  Fyld:
150 gram Tørrede abrikoser 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. vejer ca. 50 gram
1.5 dl. Calvados Æblebrændevin 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Portvin, hvid
   
15 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 9399 (2237 kcal)
KJ pr. Pers. 1174 (279 kcal)
Vægt ialt 1955 gram
Vægt pr. Pers. 244 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 480 KJ (114 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.0 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)