Fiskeret fra Island næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
630 gram Suppeurter frost Indeholder:
40% gulerødder, 30% selleri og 30% porrer
   
800 gram Torskefilet uden skind
1 spsk. Fiskekrydderi Fiskekrydderi er et blandingskrydderi og der kan være forskellige udgaver.

Men fiskekrydderi kan indeholde citronskaller, enebær, læg, allehånde, dild, gulerødder, nelliker, persille, selleri, porre, peber og laurbærblade.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Sauce:
2 spsk. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.5 Appelsiner, saften heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
2 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
100 gram Flødeost med ananas 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
100 gram Revet, mozzarellaost 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 15020 (3576 kcal)
KJ pr. Pers. 3755 (894 kcal)
Vægt ialt 3175 gram
Vægt pr. Pers. 793 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 473 KJ (112 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)