Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pastafad med hakket oksekød - Bagt pasta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Pastaskruer
   
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Oregano, tørret
250 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
250 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
500 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
5 dl. Mornaysauce 5% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 12781 (3043 kcal)
KJ pr. Pers. 3195 (760 kcal)
Vægt ialt 2718 gram
Vægt pr. Pers. 679 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 470 KJ (111 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 13.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)