Kødboller til suppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
4 tsk. Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 knsp. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
6 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5250 (1250 kcal)
KJ pr. Pers. 875 (208 kcal)
Vægt ialt 860 gram
Vægt pr. Pers. 143 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 610 KJ (145 kcal)
Protein 14.5 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 5.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)