Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vintergryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Karry
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
300 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 10433 (2484 kcal)
KJ pr. Pers. 2608 (621 kcal)
Vægt ialt 2823 gram
Vægt pr. Pers. 705 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 369 KJ (88 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 11.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)