Spanakopita næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Spinat, frisk nippet for stilke
1500 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3.75 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 26202 (6238 kcal)
KJ pr. Pers. 4367 (1039 kcal)
Vægt ialt 3627 gram
Vægt pr. Pers. 604 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 722 KJ (171 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 13.8 gram
Kulhydrat 10.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)