Efterårslasagne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
100 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 tsk. Paprika, rosen
1 tsk. Chili stærk, stødt
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 dl. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
5 dl. Mornaysauce 5% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Mornaysauce kan købes på papkarton med 5 dl.
   
Energi:
KJ total 8194 (1951 kcal)
KJ pr. Pers. 2048 (487 kcal)
Vægt ialt 2558 gram
Vægt pr. Pers. 639 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 320 KJ (76 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 6.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)