Blommecrumble næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
  Dej:
80 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 skiver Hvidt brød uden skorpe 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
150 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
150 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
1 nip Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fyld:
500 gram Blommer, friske udstenede En udstenet blomme vejer ca. 35 gram
4 spsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 håndfuld Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fadet:
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 14842 (3533 kcal)
KJ pr. Portion 14842 (3533 kcal)
Vægt ialt 1171 gram
Vægt pr. Portion 1171 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1267 KJ (301 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 17.5 gram
Kulhydrat 33.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)