Danske pandekager (Tykke) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 7526 (1792 kcal)
KJ pr. Pers. 1881 (448 kcal)
Vægt ialt 946 gram
Vægt pr. Pers. 236 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 795 KJ (189 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 23.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)