Bananpandekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1.5 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
3 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.75 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4905 (1168 kcal)
KJ pr. Pers. 2452 (584 kcal)
Vægt ialt 754 gram
Vægt pr. Pers. 377 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 650 KJ (154 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 29.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)