Lakseforret næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
600 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
300 gram Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Stenbiderrogn, rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
   
  Pynt:
Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
200 gram Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Stenbiderrogn, rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 7179 (1709 kcal)
KJ pr. Pers. 1196 (284 kcal)
Vægt ialt 1540 gram
Vægt pr. Pers. 256 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 466 KJ (110 kcal)
Protein 12.4 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 1.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)