Nepalesisk lammekary næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Lammekød i tern Til lammekød i tern kan bruges kød fra hals, bov eller kølle.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Karry
1 tsk. Garam masala
0.5 tsk. Gurkemeje, stødt
0.5 tsk. Chili stærk, stødt
0.5 tsk. Spidskommen, stødt
1 spsk. Ingefær, frisk
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Dal:
0.5 stk. Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 dl. Røde linser. tørrede. rå
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Korianderfrø
0.25 tsk. Gurkemeje, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Koriander, frisk
   
Energi:
KJ total 4935 (1175 kcal)
KJ pr. Pers. 1233 (293 kcal)
Vægt ialt 1166 gram
Vægt pr. Pers. 291 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 423 KJ (100 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 1.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)