Hybenmarmelade med æbler og kanel næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
500 gram Hybenskaller (renset vægt) Hyben svinder med ca 50% ved rensning.
500 gram Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
750 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 14935 (3555 kcal)
KJ pr. Portion 14935 (3555 kcal)
Vægt ialt 2050 gram
Vægt pr. Portion 2050 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 728 KJ (173 kcal)
Protein 0.2 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 43.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)