Råsyltede blommer med rom næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1000 gram Blommer, friske udstenede
   
  Lage:
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
750 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 spsk. Atamon, flydende
1.5 dl. Rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 16317 (3885 kcal)
KJ pr. Portion 16317 (3885 kcal)
Vægt ialt 2100 gram
Vægt pr. Portion 2100 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 777 KJ (185 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 40.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)