Auberginer i tomatsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
400 gram Mozzarella 45+ kugle (den friske) 1 kugle frisk mozzarella vejer ca. 125 gram.
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Tomatsauce:
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
Energi:
KJ total 27328 (6506 kcal)
KJ pr. Pers. 6832 (1626 kcal)
Vægt ialt 2995 gram
Vægt pr. Pers. 748 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 912 KJ (217 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 21.2 gram
Kulhydrat 3.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)