Tomatsuppe 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 kviste Timian, frisk
   
1000 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Æblecidereddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
0.5 Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
Energi:
KJ total 3364 (801 kcal)
KJ pr. Pers. 841 (200 kcal)
Vægt ialt 1525 gram
Vægt pr. Pers. 381 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 220 KJ (52 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 5.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)