Fastelavnsboller med creme (vandbakkelse) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Creme
  Glasur
Ren rå marcipan
   
Energi:
KJ total 3302 (786 kcal)
KJ pr. Portion 3302 (786 kcal)
Vægt ialt 354 gram
Vægt pr. Portion 354 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 932 KJ (222 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 15.7 gram
Kulhydrat 14.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)