Græske hakkebøffer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
6 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 5176 (1232 kcal)
KJ pr. Pers. 1294 (308 kcal)
Vægt ialt 669 gram
Vægt pr. Pers. 167 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 773 KJ (184 kcal)
Protein 16.0 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)