Macaroni and cheese næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
   
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Cheddarost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 11425 (2720 kcal)
KJ pr. Pers. 2856 (680 kcal)
Vægt ialt 1193 gram
Vægt pr. Pers. 298 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 957 KJ (228 kcal)
Protein 10.9 gram
Fedt 11.9 gram
Kulhydrat 20.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)