Tabouleh - Tabbouleh næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
225 gram Bulgur Bulgur er forkogte knækkede hvedekerner.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 12 gram.
1 dl. 80 gram.
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
0.5 dl. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
20 gram Bredbladet persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
5 gram Mynte, frisk
50 gram Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 Rød chilipeber
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
2 Hjertesalat et hjertesalat vejer ca 150 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4712 (1121 kcal)
KJ pr. Pers. 1178 (280 kcal)
Vægt ialt 1364 gram
Vægt pr. Pers. 341 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 345 KJ (82 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 15.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)