|
|
|
Fars:
|
1 |
spsk. |
Løg, pillet vægt1 spsk. Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
300 |
gram |
Svinekød, hakket ca. 10 % fedt300 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
|
0.75 |
tsk. |
Salt, groft0.75 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
1 |
dl. |
Mælk1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
|
4 |
spsk. |
Hvedemel4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
|
|
|
|
|
Kogning:
|
|
|
Vand Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
|
|
Karrysovs:
|
0.5 |
dl. |
Løg, pillet vægt0.5 dl. Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
20 |
gram |
Smør20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
|
Æbler, Madæbler1 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.
Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
|
1 |
tsk. |
Karry1 tsk. Karry
|
2 |
spsk. |
Hvedemel2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
6 |
dl. |
Kogevand6 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
KJ total 4619 (1099 kcal)
KJ pr. Pers. 1154 (274 kcal)
Vægt ialt 1300 gram
Vægt pr. Pers. 325 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 355 KJ (84 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 5.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|