Boller i karry med æble næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Fars:
1 spsk. Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
0.75 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Kogning:
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Karrysovs:
0.5 dl. Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
1 tsk. Karry
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4619 (1099 kcal)
KJ pr. Pers. 1154 (274 kcal)
Vægt ialt 1300 gram
Vægt pr. Pers. 325 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 355 KJ (84 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 5.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)