Indbagt kalkunbryst 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kalkunbryst
1 Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
2 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Sauce:
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 14147 (3368 kcal)
KJ pr. Pers. 3536 (842 kcal)
Vægt ialt 2610 gram
Vægt pr. Pers. 652 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 542 KJ (129 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 10.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)