Broget grønsagsgryde (Stegeso) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
350 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
350 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
125 gram Grønne bønner. frost
200 gram Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
350 gram Rosenkål, renset vægt renset vægt
200 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
350 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Laurbærblade
3 Peberkorn, sorte
3 Nelliker, hele
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 3621 (862 kcal)
KJ pr. Pers. 905 (215 kcal)
Vægt ialt 2725 gram
Vægt pr. Pers. 681 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 132 KJ (31 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 6.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)