Linsegryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
100 gram Røde linser. tørrede. rå
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Spidskommen, stødt
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 tsk. Oregano, tørret
   
1 ds. Kokosmælk, lille dåse 160ml 1 lille dåse kokosmælk indeholder ca. 160 ml.

1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Balsamicoeddike, hvid 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 4259 (1014 kcal)
KJ pr. Pers. 1064 (253 kcal)
Vægt ialt 1674 gram
Vægt pr. Pers. 418 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 254 KJ (60 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)