Linsegryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
100 gram Røde linser. tørrede. rå
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Spidskommen, stødt
5 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 tsk. Oregano, tørret
   
1 ds. Kokosmælk, lille dåse 1 lille dåse kokosmælk indeholder ca. 160 ml.

1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Balsamico, lys 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 4448 (1059 kcal)
KJ pr. Pers. 1112 (264 kcal)
Vægt ialt 1774 gram
Vægt pr. Pers. 443 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 250 KJ (59 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)