Kartoffelgryde med fisk (Stegeso) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Torskefilet uden skind
600 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Paprika
Peber. hvid
   
Energi:
KJ total 9110 (2169 kcal)
KJ pr. Pers. 2277 (542 kcal)
Vægt ialt 2576 gram
Vægt pr. Pers. 644 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 7.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)