Kogt torsk i stegeso næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kabliau (torsk) Med Kabliau (torsk) mener vi stor torsk uden hoved og hale, altså det gode midterstykke af torsken.

Det indeholder ca 10% ben og skind.
1.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Laurbærblade
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 Peberkorn, sorte
   
  Sovs:
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 3101 (738 kcal)
KJ pr. Pers. 775 (184 kcal)
Vægt ialt 1175 gram
Vægt pr. Pers. 293 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 263 KJ (62 kcal)
Protein 14.4 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)