Rødvinskylling (Stegeso) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Spæk Røget
   
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Snaps. 40 % vol. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Laurbærblade
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Timian, tørret
Estragon. tørret
Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
   
  Sauce:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
Energi:
KJ total 17054 (4060 kcal)
KJ pr. Pers. 4263 (1015 kcal)
Vægt ialt 3190 gram
Vægt pr. Pers. 797 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 534 KJ (127 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 9.7 gram
Kulhydrat 0.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)