Fransk rabarberkage med marengs i stegeso næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Rabarber, renset vægt
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
Energi:
KJ total 9826 (2339 kcal)
KJ pr. Pers. 2456 (584 kcal)
Vægt ialt 1251 gram
Vægt pr. Pers. 312 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 785 KJ (187 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 29.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)