|
400 |
gram |
Skært oksekød400 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
|
15 |
dl. |
Vand15 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
300 |
gram |
Porre, renset vægt300 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
400 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
200 |
gram |
Knoldselleri, skrællet vægt200 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
|
100 |
gram |
Hvidkål100 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
|
100 |
gram |
Spaghetti, tørret100 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
|
|
|
|
KJ total 5779 (1375 kcal)
KJ pr. Pers. 1444 (343 kcal)
Vægt ialt 3000 gram
Vægt pr. Pers. 750 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 192 KJ (45 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 5.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|