Irsk stuvning med svinekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Skinkekød, rå
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
4 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 9180 (2185 kcal)
KJ pr. Pers. 2295 (546 kcal)
Vægt ialt 3350 gram
Vægt pr. Pers. 837 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 274 KJ (65 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)