Romerske hakkedrenge næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
250 gram Båndpasta, frisk
200 gram Gorgonzola
5 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 15706 (3739 kcal)
KJ pr. Pers. 3926 (934 kcal)
Vægt ialt 1520 gram
Vægt pr. Pers. 380 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1033 KJ (246 kcal)
Protein 15.9 gram
Fedt 20.3 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)