Portergryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
500 gram Skært oksekød i tern Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
2 spsk. Majsolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 flaske Mørk øl 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
1 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Timian, frisk
   
  Pynt:
evt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 7505 (1787 kcal)
KJ pr. Pers. 1876 (446 kcal)
Vægt ialt 946 gram
Vægt pr. Pers. 236 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 793 KJ (188 kcal)
Protein 12.1 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)