Helstegt oksefilet med smørristede kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
2500 gram Oksefilet med fedtkant
1 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Smørristede kartofler:
2250 gram Kogte kolde kartofler
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 35404 (8429 kcal)
KJ pr. Pers. 3540 (842 kcal)
Vægt ialt 5054 gram
Vægt pr. Pers. 505 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 700 KJ (166 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 10.3 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)