Gryde-hakkebøffer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
150 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
4 dl. Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
0.5 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 10557 (2513 kcal)
KJ pr. Pers. 2639 (628 kcal)
Vægt ialt 1707 gram
Vægt pr. Pers. 426 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 618 KJ (147 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 5.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)