Gulerodssuppe med flødeost næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Bouillonterning, grøntsag 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4089 (973 kcal)
KJ pr. Pers. 1022 (243 kcal)
Vægt ialt 1945 gram
Vægt pr. Pers. 486 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 210 KJ (50 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)