Blå hakkebøf næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Blåskimmelost 70+
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Kogevand fra kartoflerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Blåskimmelost 70+
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 12485 (2972 kcal)
KJ pr. Pers. 3121 (743 kcal)
Vægt ialt 1324 gram
Vægt pr. Pers. 331 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 942 KJ (224 kcal)
Protein 11.9 gram
Fedt 19.6 gram
Kulhydrat 1.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)