Mørbrad i gryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1.5 spsk. Karry, stærk
1 tsk. Paprika
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   
5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 11697 (2785 kcal)
KJ pr. Pers. 2924 (696 kcal)
Vægt ialt 2683 gram
Vægt pr. Pers. 670 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 435 KJ (103 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)