Mazarinbund - Mazarinbunde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Bunde 2 Bunde
Ingredienser:
250 gram Ren rå marcipan
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 19366 (4611 kcal)
KJ pr. Bunde 9683 (2305 kcal)
Vægt ialt 1090 gram
Vægt pr. Bunde 545 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1776 KJ (423 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 27.4 gram
Kulhydrat 39.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)