Engelsk mørbrad (Stegeso) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
5 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
  Karryris:
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning, grøntsag 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
3 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
2 tsk. Karry
   
Energi:
KJ total 8526 (2030 kcal)
KJ pr. Pers. 2131 (507 kcal)
Vægt ialt 2576 gram
Vægt pr. Pers. 644 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 331 KJ (78 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)