Blomkålsfrikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
60 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
30 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Purløgscreme:
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 12445 (2963 kcal)
KJ pr. Pers. 3111 (740 kcal)
Vægt ialt 2720 gram
Vægt pr. Pers. 680 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 457 KJ (108 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)