Kold kartoffelsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
  Dressing:
4 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber, hvid
   
  Fyld:
100 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
  Pynt
Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Karse. frisk
   
Energi:
KJ total 7719 (1838 kcal)
KJ pr. Pers. 1929 (459 kcal)
Vægt ialt 1701 gram
Vægt pr. Pers. 425 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 453 KJ (108 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 13.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)